Min coaching

Nærvær, intuition og relation er udgangspunktet for min coaching. Min intention er at hjælpe dig med at flytte fokus fra hoved til hjerte og genfinde balancen i dit liv, og designe den hverdag du går og drømmer om.

Jeg har gået vejen selv, og der findes (desværre) ikke et quick-fix, og vi bliver heller aldrig helt færdige. Det er hårdt arbejde, men det giver mening at se sine begrænsninger i øjnene og skrælle lagene af – lag for lag. For dér inderst inde ligger dit sande jeg og venter på at blive sluppet løs. Her ligger der en ny fremtid med livsglæde, hjerte, nærvær og indre ro. Livet går stadig op og ned, det er naturligt og sådan skal det være. Forskellen er nu, at jeg selv har valgt mit liv, og ikke omvendt.

Jeg brænder for at inspirere dig, så også du kan mærke forskellen. Jeg bestræber mig på at leve op til min egen coaching; jeg efterlever mine ambitioner om at leve et lykkeligt liv med hjertet forrest og hvor nærvær og tid er kerneelementerne. Jeg motiveres af udvikling, og jeg elsker at rykke både mig selv og mine klienter.

Jeg ved hvordan man lever med et præstationsgen og et opslidende tanke- og handlemønster, hvor jagten på anerkendelse er vigtigere end dit eget velvære og hvor omverdenens forventninger er vigtigere end dine egne. Hvor hverdagen bare kører derudaf, og man kun venter på den næste weekend eller ferie for endelig at kunne slappe af og nyde livet. Jeg har levet en stor del af mit liv sådan, og kun en indlæggelse skulle sætte en stopper for det.

Jeg valgte bevidst at ændre min livsstil ved at give plads til langsommeligheden, roen, nærværet, nydelsen og hjertet på alle dage og ikke kun i weekender og ferier. Jeg valgte at flytte fokus fra hoved til hjerte –  jeg er stadig i proces – men i dag er min hverdag fyldt med livskvalitet alle dage, ikke kun 2 dage om ugen eller 6 uger om året! Det har været et vigtigt valg, ikke kun for mig selv, men også for min familie.

” På meget kort tid er jeg blevet mere glad, har fået kontrol over mine tanker og har fået min indre frihed tilbage. Sidegevinsten er at mine medmennesker oplever, at det brokkehoved, som jeg var før, næsten er forsvundet. Og en person, der hviler i sig selv er trådt frem!”


NADIA

“Meget seriøs samtale, hvor jeg hurtigt i samtalen følte mig tryg og godt tilpas. Dorte er rigtig god til at lytte, også til det der ikke bliver sagt. Dorte fik guidet mig gennem samtalen og fik præciseret, det der var vigtigt for mig, så jeg kan arbejde videre mod mit mål. Tak for hjælpen – kan varmt anbefales.”


HELLE

“Jeg har haft en session med Dorte, hvor jeg havde brug for at få skabt et nyt værdisæt ovenpå en sygemelding med stress. Dorte var god til at spørge ind til mine tanker og følelser og vi fik sammen lavet et nyt værdisæt, som er mit nye kompas. Dette kan jeg tage frem hver gang, jeg står overfor at skulle træffe nye beslutninger og det hjælper mig til at tage valg, som er gode for mig. Jeg kan klart anbefale Dorte.”


TINA

Min baggrund

Min uddannelsesmæssige baggrund
Jeg har flere selvudviklingsuddannelser bag mig, bl.a. uddannelsen Life & Businesscoach hos Sofia Manning, Mentaltræner & Performance Coach hos Rasmus Bagger, og en Livs- og Relationskompetenceuddannelse hos familieterapeutinstituttet Blackbird Institute ved Fie Hørby og Mie Kaae.

Desuden har jeg taget en NLP Practitioner med speciale i coaching og ledelse hos Rovsing Business Academy ved Christel Seierø.

Og jeg fortsætter med at tage kurser og uddannelser i selvudvikling, fordi jeg elsker det. Og fordi den største fejltagelse vi kan begå, er at tro, at vi bliver færdige!

Oprindeligt er jeg uddannet cand. Scient. i Idræt fra Københavns Universitet. Jeg har over 15 års erfaring med formidling og undervisning i idrætsverdenen.

Privat bor jeg med min mand og mine to dejlige børn på skønne Frederiksberg.