Coachingforløb 

Hvor er du i dit liv lige nu?

Hvad står du overfor?

Hvor meget guidance, indsigt og kærlige spark har du egentlig brug for?

3 måneders coaching 

Du står over for en vigtig beslutning, men du kan simpelthen ikke finde ud af hvad du skal. Du har brug for at få kickstartet en proces mod en forandring i dit liv, men du kan ikke mærke hvilken forandring der skal til eller hvad du egentlig går og drømmer om. Lad os sammen trykke på ’reset’.

6 måneders coaching 

Du kan mærke, at du er vokset fra dit nuværende liv. Du har brug for at stille skarpt på dine udfordringer og tage personligt lederskab i dit liv. Du er træt af at leve op til alle andres forventninger, og færdig med at leve dit liv som du hidtil har gjort. Lad os sammen finde ind til kernen i dit livsdesign med hjertet forrest. 

12 måneders coaching 

Du har brug for at vende dit liv på hovedet, og du er klar til at tage det fulde ansvar for dit nye liv. Du er direktøren i det liv du går og drømmer om. Vi arbejder med alle aspekter af dit liv; skruer op for ambitionerne og ned for begrænsningerne. For at du kan leve livet som du drømmer om. Her er ingen begrænsende overbevisninger eller negative tanker – her er plads til de vilde drømme og store armbevægelser. Vi går ‘all in’ på et liv med mening, livsglæde, drømme, kærlighed og masser af hjerte.

“No one is in charge of your happiness, except you.”  

Generelt

Alle tre pakker inkluderer unlimited online coaching, hvilket betyder at du kan få coaching, når du har behov for det. Nogle dage varer en session således 10 min, andre dage varer en session 1 ½ time og alt derimellem. Det er op til dig, og de behov du har og hvad du kommer med. Inden hver session skal du aflevere en lille status-rapport (udleveres til dig ved forløbsstart) som indeholder nogle refleksionsspørgsmål vedrørende din process og din status lige nu.

Kontakt mig for at tage en snak om, hvor du er lige nu i dit liv lige nu og hvilken pakke der passer dig bedst. Herefter skræddersyer jeg et forløb til dig.